Társasházkezelés

Teljeskörű Társasházkezelés
Ügyfeleinknek

A BMTT Társasházkezelő  Budapest és környékén vállalom a társasházak közös képviseletét, kezelését, üzemeltetését. Minden társasházat egyedileg kezelem, hiszen tudom, hogy nincs két egyforma társasház ezért szolgáltatásaimat a lakóközösség igényeinek megfelelően alakítom ki. A hatékony társasház működtetéshez modern, közös képviselők részére kifejlesztett szoftvert használok, aminek segítségével csökkenteni tudom az adminisztrációs költségeket és átláthatóan tudom kezelni a nyilvántartási és pénzügyi feladatokat. Munkám során elengedhetetlen a kapcsolattartás és a folyamatos tájékoztatás. A társasházak pénzügyeinek intézése során a bizalmat, és a kontrollt egyaránt kiemelten fontosnak tartom. Ezért a tulajdonosoknak és a számvizsgáló bizottságnak folyamatos betekintést nyújtok a társasház pénzügyeibe.

A társasházkezelés, közös képviselői feladatok ellátása olyan összetett és felelősségteljes tevékenység, amely több éves tapasztalattal rendelkező és hozzáértő ember nélkül nem működhet zökkenőmentesen. Nálam egy kézben futnak össze a közös képviseleti, pénzügyi, jogi, műszaki, társasház-kezelési és egyéb problémák. Ezért a BMTT-nél kiemelt fontosságúnak tartom a társasházat érintő döntések szakszerű előkészítését, a közgyűlés által hozott döntések maradéktalan végrehajtását, illetve végrehajttatását.

Cégünk teljes körű szakmai felelősség biztosítással rendelkezik a Generali-Providencia biztosítónál (10.000.000 Ft-ig) a társasházak védelmének érdekében.

Vállalkozásunk rendelkezik a törvényben előírt, e tevékenység ellátásához szükséges az Országos Képzési Jegyzékben meghatározott OKJ 5281401 azonosító számú társasházkezelői szakképesítéssel.

Bízom benne, hogy bemutatkozásom elnyerte tetszését és várom mielőbbi megkeresését.

Üdvözlettel.

Erdős Ádám  / BMTT
Társasházkezelés – Közös képviselet

Mobil: 06 20 526-96-76
Facebook: BMTT

Társasházkezelés ajánlatkérés